- Snudde nesten kampen

Kolo Toure føler at Liverpool var på vei inn i kampen ved begynnelsen av 2.omgang, før Aaron Ramsey punkterte oppgjøret med scoring fra distanse.

Arsenal tok ledelsen ved Santi Cazorla i det 19.minutt. I pausen satte Brendan Rodgers inn Philippe Coutinho og skiftet formasjon. Liverpool startet offensivt og skapte en del farligheter ved starten av 2.omgang, men klarte ikke å sette ballen i mål. Istedenfor økte Aaron Ramsey Arsenals ledelse til 2-0, noe som også ble sluttresultatet.

- Det ble en vanskelig kamp, spesielt første omgang, uttalte Kolo Toure til Sky Sports etter kampslutt.

- Når du spiller mot et lag som Arsenal, som holder meget godt på ballen, og slipper inn det første målet, kunne vi ikke spille slik vi pleier, holde på ballen og spille pasninger.

- I første omgang brukte vi mye energi på å løpe etter ballen. I andre omgang kom Coutinho inn og manageren endret system, og det ble bedre for oss.

- Men den andre scoringen punkterte kampen. Det var en flott avslutning fra Ramsey. Han har vært fantastisk denne sesongen og holdt det gående. For oss var det en vanskelig kamp. Vi kunne ha gjort det bedre.

- Når du slipper inn det første målet, ønsker du ikke å slippe inn det andre. Da er kampen ferdig. Vi slapp ikke inn igjen før første omgang var over.

- I andre omgang, da Coutinho kom inn, endret kampen seg – vi viste at vi kunne bedre. Vi fikk en god start etter pause, men vi klarte ikke å score målet som kunne ha gjort kampen bedre for oss. Da de scoret nummer to, var kampen nesten avgjort.

Kolo Toure måtte innse at det ble tap mot hans tidligere klubb.

- Jeg trives meget bra med fotballen akkurat nå, i en stor klubb som Liverpool. Jeg er meget fornøyd med dette laget, med en flott manager og flotte mennesker i klubben.

- Jeg elsker fotballen, så lenge jeg kan fortsette å vinne og trives med fotballen. Jeg håper definitivt jeg får bedre dager enn i dag.