- Sturridge besitter kvalitet

Steven Gerrard synes Daniel Sturridge er en etterlengtet tilvekst til troppen. Liverpool har vært tynt besatt med angrepsspillere denne sesongen. Håper klubben forsterker ytterligere i januar.

- Daniels ankomst vil hjelpe klubben. Han har kraft, hurtighet og styrke – han har et stort potensial, sier Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Han er enda et angrepsalternativ. Hvis dere ser på det større bildet fra begynnelsen av sesongen og frem til nå, har vi vært litt tynt besatt på den siste tredjedelen av banen.

- Han vil tilføre større bredde. La oss håpe han ikke blir det siste ansiktet i januar fordi vi trenger ytterligere et par spillere.

- Daniel besitter kvalitet. Jeg vet at han har det – jeg har sett det. Han led litt i Manchester City og dro til Chelsea hvor han ikke fikk spille så mye som han ønsket, men har vist glimt av briljans.

- Jeg tror han er i den alderen hvor han har behov for å slå seg til ro, finne seg en fast klubb og vise stabilt hvilke kvaliteter han har. Hvis han kan begynne å produsere det for oss på ukentlig basis, kan han hjelpe denne klubben til hvor vi ønsker å være.

- Han har sagt at han ønsker å spille for en stor klubb, det ligger til rette for ham. Det finnes ingen unnskyldningerninger for ham. Han skal spille med gode spillere i en stor klubb.

- Det ligger der for ham. Han må bare gå og gripe det med begge hender. Han er i en alder hvor han bør prestere uke etter uke.