- Toure er et veldig godt kjøp

Jamie Carragher har tro på sin etterfølger i midtforsvaret, Kolo Toure. John Barnes mener at dersom Luis Suarez ikke ønsker å bli i LFC vil det være best for alle at han blir solgt.

Legenden Jamie Carragher har lagt støvlene på hylla og blitt erstattet med den nesten like erfarne Kole Toure. Pr. i dag virker det som at Brendan Rodgers har tenkt å sette ivorianeren rett inn på sin startoppstilling, og Carra tror det kan være en lur signering å hente 32-åringen på Bosman fra Manchester City.

- Hans største fortrinn er erfaring og vinnermentalitet, forklarer Jamie til LFC TV på spørsmål om Toure.

- Han var en del av «de uovervinnelige» for Arsenal noe som er en prestasjon i seg selv. Han har vært i Man City og nå har han kommet til Liverpool – han vil ha noe å bidra med, det er klart han vil det.

- Han kan spille midtstopper, han kan spille som en av tre bakerst og i nødsfall kan han spille back.

- Manageren har gjort et veldig godt kjøp.

Barnes vil ha avgjørelse angående Suarez
Liverpools tidligere stjernespiller John Barnes er blitt spurt av radiostasjonen talkSPORT om hvordan han ser på situasjonen med Luis Suarez.

«Vi har tidligere sett hvordan transferoverganger ikke blir avgjort før helt mot slutten av vinduet og det hjelper ingen. Det gjelder spesielt for en klubb som Liverpool, som må finne et stort navn til å erstatte Suarez dersom de skulle miste ham.

«Jeg ønsker at noe skal bli gjort jo før jo heller. Hvis en må gå ut å hente inn en erstatter den siste dagen vil det ikke være ideelt.

«Når det gjelder Suarez, dersom han ikke trives må han gå.

«Vi kan alle si at «ja, vi tror Suarez vil være som Carlos Tevez som uansett vil gi hundre prosent», men vi vet ikke hvilken mental forfatning han vil være i dersom han ikke får sitt ønske oppfylt.»