- Trivselen gjenspeiles i prestasjonene

Brendan Rodgers sier at Luis Suarez har en enorm appetitt for spillet. Uruguayaneren trives godt i miljøet på Melwood, og hans trivsel gjenspeiles i prestasjonene.

Luis Suarez var tilbake på Melwood kun 36 timer etter Uruguays VM-kvalifiseringskamp mot Chile.
- Da jeg sto og så på ham i morges, sa jeg til staben at det er derfor jeg som manager liker ham så godt. Han har en helt fantastisk appetitt for spillet, sa Brendan Rodgers til Liverpool Daily Post i går.
 
- Han dro ikke akkurat til Spania for å spille, men dette er en spiller som har flydd milevis.

- Straks han kom til Manchester i går – vi får alle spillerne inn for å gi dem en medisinsk undersøkelse for å se om dem er i orden – kom han inn, og i morges var han tilbake på treningsfeltet.
 
- Selvsagt virker han litt sliten etter flyturen, men det stopper ham ikke. Han var der ute - jobbet, løp og jaget. Han er en fantastisk karakter. Han får ikke nok honnør for det.

- Det er hva vi alle søker etter, et miljø hvor du trives i. Trivselen vil gjenspeiles i prestasjonsnivået. Hvis dere ser på hans prestasjonsnivå, så har det vært fenomenalt.

- Jeg har et flott forhold til ham. Han virker lykkelig her med lagkameratene. Jeg vet at han ønsker at Liverpool skal ha suksess, og han ønsker at de skal ha suksess.

- Det er et miljø hvor han trives, og la oss håpe at det forblir slik i mange år.