- Vår beste seier for sesongen

Stewart Downing føler at triumfen mot Tottenham er en av de beste seirene for sesongen. Kantspilleren scoret sitt andre mål på to kamper, og påpeker at selvtilliten er stor.

- Tidligere i sesongen ville vi trolig ha tapt kampen, sier Stewart Downing til Liverpoolfc.com.

- Men stor ære til spillerne. Vi holdt det gående og fansen støttet oss. Jeg vi si at det trolig er en av de beste seirene for sesongen.

Stewart Downing tok vare på et tilbakespill fra Kyle Walker og utnyttet svakt keeperspill av Hugo Lloris da han utlignet til 2-2 i det 66.minutt.

- Jeg tenkte først at jeg skulle lobbe, men det verste var om de kunne klarere dersom jeg satte foten feil. Jeg er sikker på at Daniel ikke ville blitt glad dersom jeg ikke hadde scoret. Men jeg var i posisjon, og heldigvis for meg så gikk den inn.

- Jeg har stor selvtillit, selv uten scoringene. Å spille bra på et godt lag gir selvtillit. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg slet med å score forrige sesong, men denne sesongen har jeg satt noen. Forhåpentligvis kan jeg score mange flere. Det er mange kamper igjen til å få flere mål.

- Manageren har alternativer nå. Hvis folk har en dårlig dag, kan de alltid sette inn noen, og de er forpliktet til å score et mål.

- Det var fint for meg å få et mål. Luis scoret enda ett og Stevie scoret på et godt straffespark.

Seieren mot Tottenham var første gang Liverpool har slått et lag blant topp seks denne sesongen. Downing føler at Liverpool fortsatt har en mulighet til å ta en Champions League-plass.

- Det vises i resultatene – 5-0, 4-0 og 3-0. Etter at vi kom under i dag, viste vi at vi kan stå opp mot store lag. Mange har sagt at vi ikke kan beseire lag blant topp fem eller seks, men det er ute av verden nå. Forhåpentligvis kan vi slå fra oss.

- Vi ønsket å ta fatt på de ti siste kampene og vinne så mange som mulig. Det er målsettingen vi har satt oss. Det var en flott seier for oss, og den vil gi oss mye selvtillit foran de neste kampene.

- Vi er klart gode nok som lag. Vi har bevist det, og dette er en stor seier. Vi har slått en av våre rivaler, som ligger på 3.plass i ligaen.

- Vi har en mulighet. Vi skal bare avslutte sesongen bra, og så neste sesong, med noen tilvekster, kan vi slå fra oss.