- Vår vanskeligste hjemmekamp hittil

Målscorer Vincent Kompany er ikke i tvil om at 2-1-seieren mot Liverpool var den vanskeligste hjemmekampen for Manchester City så langt denne sesongen.

Manchester City snudde 0-1 til 2-1-seier mot Liverpool. Manchester City-kaptein og målscorer Vincent Kompany synes at Liverpool er laget som har gitt City hardest motstand på Etihad Stadium så langt denne sesongen. De blå fra Manchester har vunnet samtlige åtte hjemmekamper i ligaen.
- Dette er tre massive poeng, og dette var den vanskeligste kampen vi har hatt på hjemmebane denne sesongen, uttaler Vincent Kompany ifølge BBC.

Luis Suarez ble trolig snytt for straffespark på slutten da Joleon Lescott holdt Liverpool-spissen i trøya, men Kompany føler at dommeren tok en riktig avgjørelse.
-Vi ville også likt å få straffespark. Jeg synes dommeren gjorde det riktige. Kampen var tøff. For mindre forseelser skal det aldri gis straffespark.

Han gir likevel ros til Luis Suarez. Dueon hadde en rekke tøffe dueller.
- Jeg elsket hvert minutt av det, og jeg lever for slike kamper. Vi tok hverandre i hånden etter kampen. Han liker slike dueller, og det samme gjør jeg.