- Vi må ta tre poeng mot Hull

Daniel Agger mener det er viktig at Liverpool reiser seg igjen så raskt som mulig etter to strake romjulstap, for Manchester City og Chelsea.

- Det er aldri noen god følelse å tape to kamper på rad, men jeg tror spillet vårt i disse to kampene taler for seg selv. Vi fortjente definitivt mer fra City-kampen, og med litt hell kunne vi fått med oss poeng fra Chelsea-kampen også, sier Agger til Liverpool Echo.

- Jeg tror vi har vist at vi er kommet nær topplagene. Det har vært en tøff jul. Vi kunne ikke å fått to vanskeligere kamper. Vi fikk ikke med oss poeng fra de to kampene – det er det negative – men vi leverte to gode kamper.

- Nå må vi bare fortsette å spille like bra, og kutte ut de personlige feilene. Skadene vi har fått er skuffende, men det er en del av fotballen. Vi må se hvor alvorlige skadene er. Vi får bare håpe de ikke er alt for alvorlige, sier Agger om skadene som Joe Allen og Mamadou Sakho pådro seg på Stamford Bridge.

Luis Suarez ble snytt for minst ett straffespark i London i går kveld, men Daniel Agger ønsker ikke å skylde tapet på dommer Howard Webb.

- Jeg har ikke sett straffesituasjonen om igjen, så jeg kan ikke kommentere den. Men totalt sett syntes jeg vi spilte en god kamp. Vi klarte oss bra, men det var et par øyeblikk der vi mistet konsentrasjonen slik at de fikk score to enkle mål. Når du taper en fotballkamp har du ikke gjort det bra nok.

Kampen i går var Aggers første på fire uker. Han ledet Liverpool som kaptein i en litt uvant rolle som venstreback.

- Det er litt vanskelig når du ikke er vant til det, men du må løse oppgaven etter beste evne. Det var hva jeg forsøkte å gjøre mot Chelsea. Jeg følte jeg klarte meg bedre jo lenger ut i kampen vi kom.

Agger er nå opptatt av at Liverpool må slå tilbake og ta alle tre poengene i hjemmekampen mot Hull på onsdag.

- Vi må komme til hektene igjen raskt. Det er noe du må håndtere som fotballspiller. Etter et tap er det fint at neste kamp kommer så raskt.

- Vi skal møte Hull, og må fokusere på den kampen. Vi må definitivt ta tre poeng i den matchen. Hull er et godt lag. Vi tapte der for ikke så lenge siden, så vi vet de er farlige.

- Vi må bare fortsette å spille slik vi har gjort, og ha tro på oss selv. Hjemmeformen vår har vært god dette året, og det er noe vi må opprettholde. Den er så viktig for hva vi ønsker å oppnå denne sesongen at vi beholder vår gode hjemmestatistikk.