- Vi må vise samme mentalitet

Lucas er klar på at Liverpool må vise samme mentalitet mot Chelsea på Stamford Bridge som i bortekampen mot Manchester City.

- Vi har en mulighet. Hvis vi spiller slik vi gjorde, vil vi definitivt ha en sjanse til å vinne kampen, uttaler Lucas Leiva til Liverpoolfc.com om kampen mot Chelsea.

- Men hver kamp er forskjellig. Vi må ta fatt på den med samme mentalitet, forsøke å spille vår fotball og ikke bare forsøke å forsvare oss.

- Vi skal forsøke å vinne kampen og spille på den måten vi er gode på. Vi får se hva som skjer.

- Etter tapet mot Manchester City blir det enda viktigere med seier fordi vi ønsker å være nærmere toppen.

- Å tape vil ikke være bra for oss, da får vi to tap på rad. Vi skal gå dit med positiv mentalitet og forsøke å vinne. Vi kommer bare til å oppnå det vi ønsker dersom vi også vinner slike kamper.

Lucas og Philippe Coutinho kan komme til å møte landsmennene David Luiz, Oscar og Willian på Stamford Bridge. Ramires er suspendert.

- Vi kjenner spillerne. Vi vet hvordan de liker å spille. De har vært i Premier League i en rekke år.

- Våre eksperter, videoanalytikerne og manageren, kjenner alle styrkene og svakhetene til spillerne, ikke bare til brasilianerne, men til hele laget. Vi kan selvsagt gi dem noen råd, men jeg tror de kan gi oss mer enn vi kan gi dem.

- Jeg gir alltid mitt beste, det spiller ingen rolle hvem jeg spiller mot. Jeg kommer til å møte noen venner jeg har fått i løpet av karrieren.

- Det vil bli hyggelig å møte dem. Vi har spilt mot hverandre mange ganger. Det vil bli en ny mulighet og en ny stor kamp, Liverpool mot Chelsea.