- Vi viste god mentalitet

U18-trener Steve Cooper er fornøyd med hvordan hans spillere kjempet seg tilbake fra 1-2 til 2-2 mot Tottenham U18.

Liverpool U18 spilte 2-2 mot Tottenham U18 i går. Steve Coopers mannskap tok ledelsen etter 40 sekunder ved Daniel Trickett-Smith, men Tottenham snudde kampen til 2-1. Trickett-Smith sikret Liverpool ett poeng med en utligning på overtid.

- Vi viste god mentalitet. Og best av alt så synes jeg vi jobbet på vår måte, uttaler Steve Cooper ifølge Liverpool Echo.

- Vi jaget ikke kampen med langballer og klareringer. Vi forsøkte å spille ballen, skape sjanser og åpne opp Tottenham.

- Jeg synes vi så farlige ut hver gang vi hadde ballen i angrep. Vi hadde kvalitet med ballen til å skape noe og spille ballen rundt, og vi fikk vår fortjente belønning.

Daniel Trickett-Smith spilte spiss mot Tottenham, og han takket for tilliten med å score begge Liverpools mål.

- Han har en evne til å komme i gode posisjoner. Han har en angripers årvåkenhet, og det viste seg ved de to målene han scoret. Det var to gode avslutninger.

Liverpool ligger på 3. plass på kvalifiseringsnivå 1 (nest beste nivå), tre poeng bak lederlaget Tottenham. Liverpool har imidlertid to kamper mindre spilt. Kun vinnerlaget går til play-off. Dessuten står de røde foran semifinale i FA Youth Cup mot Chelsea.

- Vi har mange kamper å spille, mye hardt arbeid fremover, men det viktigste for oss er at spillerne har fokus hver eneste dag.