Agger aktuell mot Sunderland

Brendan Rodgers bekreftet i dag at en håper Daniel Agger vil bli spilleklar til søndagens kamp. Joe Allen fortsatt ute med hamstringskade. Ingen planer om å hvile Daniel Sturridge.

– Vi håper at Daniel vil være aktuell, fastslo Rodgers på Melwood.

En kunne på bilder fra dagens trening se at dansken tilsynelatende var med for fullt igjen, og på dagens pressekonferanse bekreftet Liverpools manager at dansken har trent de siste to dagene og er i bildet foran søndagens kamp mot Sunderland.

En som imidlertid ikke var på treningen, var Joe Allen. Rodgers slo fast at med unntak av Agger, var situasjonen den samme som foran kampen mot Manchester United. Det gjaldt også Daniel Sturridge, som i hele høst har slitt med en lårskade, men likevel spilt.

– Joe Allen behøver noe mer tid med sin hamstringsskade. Vi følte at han bare ble bedre og bedre opp mot Swansea-kampen (mandag 16. september, journ. anm.), men han har fortsatt et stykke igjen. Han jobber naturligvis hardt med det medisinske støtteapparatet, men han er ikke skadefri ennå, sa Rodgers.

– Det vil ikke være noe snakk om å hvile Daniel Sturridge nå. Selv om han ikke er hundre prosent, er han likevel en utmerket spiller som skaper problemer for forsvarsspillere.

Luis Suárez, som spilte hele kampen på Old Trafford onsdag kveld, bekreftes også som helt skadefri og frisk foran helgas ligakamp.

– Han har det bra. Han ble far for andre gang i går, så han er «on top of the world», fortalte 40-åringen.