Akter å kjempe for plassen

Martin Skrtel akter å stå på videre for å beholde plassen sin i Liverpools midtforsvar.

Skrtel har startet sju kamper på rad for Liverpool, og akter ikke å skusle bort sjansen han har fått nå som konkurransen om midtstopperplassene er blitt så hard.

- Forrige sesong klarte jeg ikke å spille meg inn på laget, men denne sesongen har vært annerledes så langt, sier Skrtel til Liverpool Echo.

- Jeg er veldig glad. Jeg spiller hver eneste kamp, og forsøker å gjøre mitt beste for laget. Nå må jeg prøve å holde meg inne i startelleveren. Det er opp til meg selv å bevise for manageren at jeg fortsatt fortjener en plass på laget, fortsetter slovaken.

- Det er sterk konkurranse om plassene i forsvaret, men det er bare bra for alle. Det er viktig, for det tvinger alle til å gjøre det bedre. Du må vise hva du kan hver eneste dag på trening. Du vet at dersom du ikke presterer er det noen som står klar til å ta plassen din.

Skrtel er som alle andre frustrert over at Liverpool bare fikk med seg det ene poenget fra Newcastle i helgen.

- Det var skuffende å bare ta ett poeng etter å ha spilt med en mann mer i hele andre omgang. Vi spilte ikke bra de første 20 minuttene av kampen. Vi klarte ikke å holde på ballen. Etter utvisningen forandret kampen karakter, og vi utlignet.

- Vi visste at Newcastle ville legge seg dypt i annen omgang, forsvare seg og forsøke å kontre. Beskjeden fra manageren var at vi måtte være tålmodige, holde på ballen og forsøke å score.

- Dessverre slapp vi inn mål igjen, men vi skapte også noen veldig gode sjanser. Dessverre klarte vi bare å ta vare på en av dem. Vi ønsket alle de tre poengene, men det var ingen enkel kamp for oss etter landskampene.

- En rekke spillere hadde vært bortreist i forbindelse med landskamper, og det er alltid vanskelig å spille ligakamper rett etter at du kommer tilbake fra landskamp. Du har ikke mye tid til å forberede deg på disse.

- Newcastle spilte bra, og St James' Park er en vanskelig bane å spille på. Hovedsaken var at vi ikke tapte, og vi er fortsatt i en god posisjon.

- I fremtiden vil vi kanskje se tilbake på dette som et godt poeng for oss. Ligaen er veldig åpen så langt denne sesongen. Det er fortsatt tidlig, og selv de små lagene strutter av energi og kampglød. Det er ikke lett å spille mot dem, og vi må sørge for av vi fortsetter å forbedre oss.