Arsenal U21 - Liverpool U21 1-1

Arsenal tok ledelsen tidlig etter pause, men innbytter Villyan Bijev utlignet like før slutt. Resultatet betyr at Liverpool er klare for playoff.

Liverpool: Ward; Flanagan, Sama, Jones, McLaughlin, Roddan,Teixeira (Dunn 80), Adorjan, Ibe, Peterson (Bijev 80), Morgan. Innbyttere: Belford, Nacho, Mukendi

Arsenal: Martinez, Bellerin, Hajrovic, Angha, Meade, Yennaris, Olsson, Zelalem, Eisfeld, Gnabry, Akpom.

1.omgang:

3.min: Morgan skyter hardt fra 20 meter, men nokså rett på keeperen til Arsenal.

12.min: Jordon Ibe kommer helt ned til dødlinjen, legger tilbake, men i et trangt straffefelt blir ikke forsøket på en pasning med hælen fra Kristoffer Peterson presis nok for Morgan.

16.min: En svak pasning fra Sama gir Arsenal og Akpom en mulighet til å kontre, men skuddet til spissen kommer fra skrått hold og gir Ward få problemer.

22.min: Ibe skjærer innover fra venstrekanten og skyter hardt via en forsvarer og til en corner som blir resultatløs.

24.min: Utrolige sjanser da Peterson først header på et innlegg fra Ibe som blir reddet på streken, og i neste fase banker Jordon Ibe til fra 6-7 meter med keeper utspilt men igjen reddes det på streken. Det var også mistanke om at Adam Morgan ble felt dypt inne i feltet og skulle hatt straffe.

25.min: Teixeira får behandling etter en smell, men synes å være klar igjen.

29.min: Adorjan slår et frispark langt mot bortre stolpe, men Peterson kommer akkurat for sent til å få ballen foran mål fra kort hold.

34.min: Arsenal får frispark og skyter hardt fra 25 meter, Ward med sola i øynene tar ballen i andre forsøk.

36.min: Adojan skyter frispark fra 18 meter, men en snau meter over.

45.min: Jordon Ibe skaffer seg plass ved kanten av straffefeltet, men skuddet er svakt et par meter utenfor bortre stolpe.

Pauserapport: God 1.omgang av Liverpool hvor man spesielt i en periode midt i omgangen kjørte over Arsenal. Vertene har hatt problemer med farten og teknikken til Ibe og Peterson på kantene, mens Teixeira har glimtet til med noen fine fremspill. I tillegg arbeider laget godt, vinner ballen fort tilbake og tillater Arsenal lite framover. Scoringen mangler imidlertid, den burde ha kommet etter 24 minutter da det to ganger ble reddet på streken fra Arsenal og Liverpool i tillegg kunne hatt straffe.

2.omgang:

49.min: 1-0 EISFELD - Adorjan mister ballen på midtbanen, og tyske Eisfield får muligheten til uhindret å lade fra 20 meter. Ballen går over Ward og dupper ned under tverrliggeren.

56.min:
Arsenal kommer fram på Liverpools venstreside, overlegget når venstreback Meade hos Arsenal inne i feltet men han avslutter svakt utenfor fra god posisjon.

68.min: Gnabry prøver et langskudd for Arsenal, men utenfor og ufarlig.

73.min: Akpom kommer framover på Arsenals høyreside, men en mellomting mellom skudd og innlegg ender et par meter utenfor den bortre stolpen.

78.min: Ibe setter opp Roddan som nokså uforstyrret får skyte fra 20 meter, men midtbaneankeret får ikke skikkelig klem på forsøket som går nokså rett på keeper.

80.min: Gult kort for Adam Morgan da han bevist stopper en kontring.

80.min: Teixeira og Peterson ut, Dunn og Bijev inn for Liverpool.

88.min: Roddan bryter på midten og spiller fram Adorjan. Ungareren  skyter hardt fra 20 meter, men like utenfor.

89.min: 1-1 BIJEV -  Ibe runder sin back slik han gjorde hele tiden i 1.omgang, slår 45 grader tilbake til Villyan Bijev som netter sikkert i sin debut for Liverpool U21.

Da Arsenal scoret på sin første tidlig i 2.omgang synes de å slå pusten ut av Liverpool, som ikke lenger greide å presse vertene og skape sjanser slik de hadde gjort før pause. Det skal også nevnes at banen til Barnet faktisk heller ganske mye og Liverpool spilte i "motbakke" de siste 45 minuttene Mannskapet til Alex Inglethorpe løftet seg noe mot slutten, hjulpet av friske ben, og ikke minst ut fra de første 45 minuttene var det mer enn fortjent da Jordon Ibe la opp til debutmål for innbytter Villyan Bijev. Hos Liverpool synes vi Jordon Ibe var et klart hode foran de øvrige, men Peterson og Teixeira også var bra før pause. Resultatet betyr at Liverpool nå er klar for playoff  i U21 Premier League.