De utlånte

Suso, Jack Robinson, Conor Coady og Michael Ngoo var alle i aksjon i går.

Suso spilte fra start da UD Almería tapte 2-3 borte mot Córdoba CF i den siste treningskampen før sesongstart.

Jack Robinson fikk sin hjemmedebut for Blackpool. Venstrebacken var på banen samtlige minutter i 1-0-seieren mot Barnsley. Det var Robinsons innkast som skapte kampens eneste mål. Barnsley-forsvarer Scott Wiseman satte ballen i eget nett på overtid.

Michael Ngoo ble byttet inn i det 67. minutt for Yeovil i 0-1-tapet hjemme mot Birmingham.

Conor Coady spilte samtlige minutter da Sheffield United tapte 1-3 mot Brentford på Griffin Park. Midtbanespilleren pådro seg gult kort sent i kampen.

Henoc Mukendi var ikke i Partick Thistles tropp til møtet med Ross County. Armin Hodzic var ikke involvert i Zeljenicars 1-0-seier mot Vitez.

Krisztian Adorjans Groningen møter Utrecht hjemme senere i dag.