Fem røde i landskamper

For Suarez, Coates og Reina venter siste gruppespillskamp i Confederations Cup. Uruguay møter slaktofferet Tahiti. Coady og Flanagan begynner U20-VM med kamp mot Irak.

I Confederations Cup spilles de to siste kampene i gruppe B klokken 21.00 skandinavisk tid. Luis Suarez,  Sebastian Coates og resten av landslagskollegaene i Uruguay bør vinne enkelt når de møter slaktofferet Tahiti, som har tapt 1-6 mot Nigeria og 0-10 mot Spania.  Oppgjøret i Recife vises direkte på TV2 Zebra.

I den andre kampen spiller Spania mot Nigeria i Fortaleza. Spanias landslagssjef Vicente del Bosque har opplyst at Barcelona-keeperen Victor Valdes vokter buret. Dermed må Pepe Reina se oppgjøret, som sendes direkte på NRK3, fra benken. 

Spania leder gruppen med seks poeng. Nigeria og Uruguay har tre poeng. Nigeria ligger foran Uruguay på bedre målforskjell. De to beste lagene i gruppen avanserer til semifinaler.

Conor Coady og Jon Flanagan er klare for å representere England i U20-VM. Engelskmennene har vært på treningssamling i ti dager i Tyrkia og på to separate treningsleirer før det. I dag spiller England mot Irak i den første gruppespillskampen i gruppe E. Avspark i Antalya er klokken 20.00 skandinavisk tid, og oppgjøret sendes direkte på Eurosport.

- Vi ser alle frem til kampen. Vi har vært her i noen uker nå, og kampen kommer på rett tidspunkt, sa U20-landslagskaptein Conor Coady på en pressekonferanse i går.

- Vi er vant til varmen og slikt, så vi er klare til å komme i gang. Vi er alle tent før kampen.

England møter Irak, Egypt og Chile i gruppespillet. Coady mener turneringen er nyttig for å utvikle seg som fotballspiller.

- For hver eneste spiller her, ikke bare for England, men for samtlige land, kommer det til å bli en læringskurve.  Du kommer ikke til å gjøre dette hver dag i livet ditt, spille mot spillere fra andre deler av verden. Jeg tror enhver spiller vil ha nytte av dette og bli en bedre spiller.