Gerrard tilbake i full trening

Steven Gerrard er tilbake i full trening, og kan være aktuell for spill allerede mot Hull. Jordan Henderson virker å være ok etter smellen han fikk. Joe Allen vil være ute noen uker med lyskestrekk.

Brendan Rodgers ble spurt om skadesituasjonen foran onsdagens kamp mot Hull, under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Den medisinske staben og våre trenere har klart å holde spillerne skadefrie i mesteparten av min tid i klubben. Men de siste fire eller fem ukene har vi pådratt oss en rekke skader, noe som har vært et slag i ansiktet for oss.

- Joe Allen vil være ute noen uker med en lyskestrekk. Når det gjelder Mamadou Sakhos hamstringstrekk venter vi fortsatt på en statusrapport, sa Rodgers.

- Glen Johnson ble også byttet ut mot slutten av kampen i går, men det var et taktisk bytte og ikke på grunn av skade. Et par andre spillere fikk smeller mot Chelsea, og vi må se an deres tilstand de kommende 24 timene.

- Steven Gerrard er tilbake i full trening, og vi vil vurdere om han kan spille mot Hull og ta en avgjørelse i løpet av et døgn eller så.

- Når vi kommer til Stoke-kampen om et par ukers tid, kan flere av spillerne som i dag er skadet være aktuelle for spill. Men til Hull-kampen må vi bare stole på de som vi har skadefrie nå.

 - Når det gjelder Jordan Henderson er han fortsatt litt øm etter smellen han fikk, men dette er hans første rehabiliteringsdag og han virker å være ok. Han er en skikkelig soldat, og bør bli klar til Hull-kampen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken