Ikke redd for sliten Gerrard

Steven Gerrard er tilbake etter to viktige kamper for England, men Brendan Rodgers er ikke redd for at kapteinen skal være sliten og ikke skal fortsette å prestere for de røde.

- Vil han fortsette å kunne gjøre for oss hva han gjorde for England forleden kveld? Absolutt, svarer Brendan Rodgers til Liverpool Echo på spørsmål om manageren frykter at kapteinen kan bli utbrent. 33-åringen har spilt samtlige av Liverpools ni kamper så langt denne sesongen, i tillegg til å være midtbaneanker på landslaget.

- Det er en kreditt til ham og han kvaliteter at han er så komfortabel i flere forskjellige posisjoner, fortsetter manageren om sin 33-årige leder.

- Jeg har alltid sagt at han spill vil forandre seg over de kommende årene, men ikke nødvendigvis nå. Det har ikke blitt gitt noen instruksjoner om at han skal sitte mer tilbake enn hva han har gjort for England.

- Når jeg spiller med tre midtbanespillere vil jeg at en av dem skal sitte tilbake. Uansett om jeg har en formasjon med to foran en, eller en foran to, vil jeg alltid at to av midtbanespillerne skal være offensive og en skal være den defensive, kontrollerende.

- Steven og Daniel Sturridge har kommet tilbake fra England i utmerket humør og de har mye å se fram til. Jeg er veldig glad på deres vegne.