Imponert over rekkekamerater

Daniel Sturridge forteller om sitt samarbeid med Luis Suarez og sier at han også er imponert av hva han har sett av sin nye kollega i Liverpools angrepsrekke, Philippe Coutinho.

- Når du spiller med noen, da vet du hva de kommer til å gjøre. Vi har i grunn aldri snakket om det, sier Daniel Sturridge om sitt partnerskap med Luis Suarez på topp hos Liverpool.

- Vi snakket om å posisjonere seg da han hadde signert og vi skulle spille sammen med hverandre for første gang. Siden det tror jeg bare at vi har forstått hverandre og hvordan den andre spiller.

- Det er ikke bare meg selv og Luis, men også Stevie G bak oss.

- Jeg skulle gjerne hatt hans fysikk, svarer Sturridge på om hva han helst ville hatt som Suarez har. – Han må være laget av stål eller noe lignende. Han får så mange spark og synes ikke å føle det, mens jeg får smeller her og der og som kan sinke meg.

- Jeg har blitt veldig imponert, understreker Daniel Sturridge til liverpoolfc.tv om hva han synes om den siste nyervervelsen, Philippe Couthino. – Han ser ting veldig tidlig, han har et herlig overblikk. Han er en meget teknisk spiller og han har også et kraftfullt skudd.

- Jeg tror det vil ta tid før vi får se hva han virkelig er i stand til da han kommer fra en annerledes liga, men han har allerede fått vist at han har mange kvaliteter. Han er en veldig talentfull spiller.