Julekalender: Første ligagull på Anfield

Har du åpnet luke 24 i julekalenderen? Bak noen av lukene vil du finne riktig så eksklusive premier. På den 24. gir vi vekk en tur til Liverpool.

Hver dag vil det altså dukke opp nye luker og nye spørsmål som skal besvares via Facebook. Vanskelighetsgraden vil være varierende. 

Dagens oppgave: Det er feiret mange ligamesterskap på Anfield opp igjennom årene. Hvilket år kunne hjemmepublikummet første gang feire ligagullet i The Football League?

I dag er det premien en tur til Liverpool for en person, med kampbillett, fly og hotell i to netter - så det kan være verdt å prøve seg!

Riktig svar:
Spørsmålet Juleaften handlet om hjemmebanen vår, Anfield. Man måtte kjenne sin historie for å vite at det første ligamesterskapet ble feiret her i 1891 - da Everton gikk til topps og vant ligagullet for første gang.
Systemet trakk ut Geir Helge Nordvik som vinner av tur til Anfield. Gratulerer!

Konkurransereglene er enkle: Denne konkurransen betinger at du har pålogging på Facebook. Alle kan delta, men du må like vår Facebook-side og også være medlem i Supporterklubben for å motta premie. Hvis det er flere som har like svar blir det trukket en vinner.

Ekstrakonkurranse: Vi har også en konkurranse i konkurransen. Alle som er med å dele en av lukene er med i trekningen av en spesiallaget Liverpooldrakt signert av en berømt rød spiller.

Sjekk kalenderen her via denne linken .

Følg med, følg med…