Juniorene vant i Qatar

Jerome Sinclair og Daniel Trickett-Smith (bildet) scoret målene da Liverpool vant 2-0 mot lokale Aspire Qatar. Sistnevnte ble kåret til banens beste spiller.

Liverpool virket ukomfortable og ukonsentrerte før pause da man møtte Aspire Qatar i Al-Kass turneringen i Qatar i ettermiddag. Vertene viste hurtighet og teknikk og forsvaret til de røde hadde problemer i de første 45 minuttene med spesielt noen lange fremspill, og bare et par dårlige avslutninger gjorde at man lå under etter 1.omgang.

I 2.omgang overtok Liverpool og ikke minst en tidlig scoring fra Jerome Sinclair skapte ro i rekkene. 47 minutter var spilt da han fra kort hold kunne heade inn en cross fra Daniel Trickett-Smith.

Fremspill fra Trickett-Smith til Sinclair var i det hele tatt melodien for Liverpool etter pause, og Jerome Sinclair var flere ganger nære på å øke ledelsen. Isteden var det aktive Daniel Trickett-Smith som sørget for 2-0 etter 86 minutter. Arrangøren kåret Trickett-Smith til banens beste spiller.

- Det var en vanskelig kamp mot arrangøren og de ønsket å imponere hjemmepublikum, kommenterte trener Steve Cooper etter 2-0 seieren.

- Det var vår første kamp og du må bli vant til uvante forhold. Førsteomgangen var veldig jevn og vi fortalte guttene at du måtte ha et bedre pasningsspill i 2.omgang. Det greide vi, scoret to mål, og spilte en del fin fotball.

Liverpool møter i morgen Esperance i neste kamp.

Liverpool: Fulton, Cleary (Brannagan 46), Jones, Heaton, Maguire; Rossitter, Randall; Ibe [kaptein], Trickett-Smith, O’Hanlon (Kent 90+4); Sinclair (Roubles 90+1).
Ubenyttede reserve: Wilson, Ojo, Crump (gk), Marsh, Brewitt