Kelly og Borini foran skjema

Ifølge Glen Driscoll hos LFC er Martin Kelly og Fabio Borini foran skjemaet med sine langtidsskader og kan få spilletid allerede mot slutten av denne sesongen.

- Martin gjør det svært bra, han nærmer seg trolig slutten av sin rehabilitering, sier Glen Driscoll om Martin Kelly. Forsvareren har vært ute mesteparten av sesongen med et røket korsbånd i sitt høyre kne.

- Vi vil trolig prioritere å få ham tilbake til pre-season 110 prosent klar – ti prosent sterkere, hurtigere og smidigere enn han var før skaden.

- Det kan være at han kommer i en situasjon hvor det vil være fristende å slippe ham til i kamper denne sesongen, men det viktigste er at han stiller veldig sterkt foran neste sesong.

- Martin burde se på hva Steven Gerrard har oppnådd denne sesongen, da folk aldri ville ha trodd at han ville kunne spille over et helt år igjen.

- Martin har tjent på det samarbeidet som er blant hele det medisinske personellet. Han er nærmest blitt et utstillingsvindu for den kvaliteten som vi har med vår medisinske teknologi. Han har fått det beste ut av hele staben og det går veldig bra.

- Fabio Borini trente utendørs for første gang i dag, fortsetter Driscoll om Borini som slo skulderen ut av ledd mot Swansea 17. februar. – Han har begynt med lett arbeid med ballen og med løping.

- Han har trolig seks uker igjen før han er friskmeldt. Skaden tar normalt fra åtte til 12 uker, men han er en som pleier å komme hurtig tilbake.

- For øyeblikket ser det ganske positivt for Fabio i forhold til at han er foran skjema og kan rekke sesongavslutningen.