Legesjekk ventes for Alberto

Ifølge Tony Barrett forventer Liverpool at Luis Alberto kommer for å ta sin medisinske sjekk i løpet av denne uka. 20-åringen kan bli den neste spilleren de røde signerer.

Tony Barrett i The Times har sendt ut en melding på twitter om at «LFC forventer at Luis Alberto kommer til Merseyside for en legesjekk i løpet av denne uka med tanke på hans antatte overgang».

20-åringen fra Sevilla er dermed favoritt til å bli den neste som de røde signerer. Sevilla skal allerede ha avslutt et par bud fra Liverpool, men også antydet at partene nå begynner å nærme seg hverandre i sin vurdering av den elegante spanjolen. En forventet prislapp ventes å være rundt £7M.

Alliert med en sjekk for Andy Carroll vil det være sannsynlig at Brendan Rodgers vil arbeide hardt for at det kan komme flere forsterkninger til spillertroppen de nærmeste dagene. Andre som kan være nærme er Christian Atsu (21) fra Porto, Tiago Ilori (20) fra Sporting og Simon Mignolet (25) som er keeper i Sunderland.

Henrikh Mkhitaryan (24) i Shakhtar er også på ønskelisten, men ulike meldinger kommer fra Ukraina og en mulig overgang synes fortsatt å være et stykke unna.