På tide med en scoring mot Swansea

Liverpool har fortsatt til gode å score mot Swansea i Premier League, etter tre forsøk.

Anfield-klubben har ikke slått Swansea i noen av de siste fire kampene i liga og cup, og har gjort bare ett mål på disse.

Ingen av de 20 første ligakampene mellom disse to klubbene endte målløst, men nå viser statistikken at to av de siste tre har endt uten scoringer til noen av lagene.

0-0 kampen på Anfield forrige sesong var faktisk aller første gang Liverpool ikke klarte å score på hjemmebane mot Swansea, og det var første gang siden februar 1955 at de ikke maktet å score mer enn ett mål i en hjemmekamp mot dem.

På 11 forsøk har Swansea aldri slått Liverpool på Anfield i ligasammenheng. De røde har vunnet åtte, mens tre oppgjør har endt med poengdeling. Liverpool har holdt nullen i sju av disse kampene.

Liverpool har gjort 49 mål mot Swansea i de 17 oppgjørene mot dem på Anfield i alle turneringer.

Swansea har holdt buret rent mot Liverpool i de tre siste ligakampene. Bare seks lag har noen gang holdt nullen i fire eller flere ligakamper på rad mot Liverpool. Sunderland (1897-1900), Bolton (1947-1948), Tottenham (1969-1971), Everton (1974-1975), Middlesbrough (1999-2001) og Manchester United (2005-2008).

Swansea har sluppet inn bare 10 mål på bortebane denne sesongen, noe som er færrest i Premier League. I deres siste 10 ligakamper på bortebane har de sluppet inn bare seks mål, og ikke siden de møtte Stoke i september har de sluppet inn mer enn ett mål i en kamp på bortebane.

Swansea har tapt bare en av sine siste ni ligakamper. Ett 1-0 tap borte mot West Ham tidligere denne måneden. Andy Carroll ble matchvinner i den kampen.

Swansea er det eneste laget i Premier League som ikke har fått straffespark denne sesongen.

Kilde: Liverpoolfc.com