Pratet med Sturridge før overgangen

Victor Moses forteller at han snakket med Daniel Sturridge før han bestemte seg for å komme til Liverpool. Han tror fotballen til Liverpool vil passe han bra.

Victor Moses og Daniel Sturridge var lagkamerater i et halvår før sistnevnte ble solgt til Liverpool i januar. 

- Ja, jeg snakket med Studge, og han ønsket at jeg skulle komme hit. Han sa at han elsket det her, men han trengte ikke å si så mye. Morgenen etter snakket jeg med agenten min, og fortalte han at det kunne være det rette for meg. Det er en massiv klubb med flott historie. Klubben gjør det veldig bra, så jeg ønsket å komme hit og nyte fotballen. Det har vært strålende. Jeg har vært her siden i går og alle har tatt vare på meg, sier Moses til Liverpoolfc.com.

 

- Daniel er en stor spiller, og for øyeblikket er han den beste spissen i Premier League. Han scorer mål, har et godt overblikk, og nyter fotballen på banen. Det er det viktigste for en spiller. At en nyter det. Daniel gjør åpenbart det for øyeblikket. Jeg ønsker bare å komme hit, og hjelpe lagkameratene mine til å komme blant de fire beste, og få så mange kamper jeg kan samtidig.

 

Nå gleder han seg til å spille sammen med Steven Gerrard og co.

 

- Jeg ser defintivt frem til det. Jeg så noen kamper før jeg kom, og de har gjort det fantastsik bra. Jeg kan ikke vente på å få trene sammen med dem, gli inn i laget og bli kjent med alle.

 

- Atmosfæren mot Manchester United var utrolig. Supporterne sang fra start til slutt. Jeg vil bli stolt over å være på banen. Jeg ønsker å gjøre det bra for klubben. Score mål og hjelpe laget.

 

Han spilte 40 kamper for Chelsea forrige sesong, men havnet bak i køen da José Mourinho overtok managerjobben fra Rafael Benítez i sommer.

 

- Som en ung spiller på vei opp ønsker jeg bare å spille kamper. Om du ikke spiller, vil det skade karrieren din. 


Victor Moses er på lån i Liverpool ut denne sesongen. De røde har ingen opsjon på kjøp av den nigerianske landslagsspilleren.