Rodgers ble grepet av minnestunden

Brendan Rodgers forteller at følelsene nesten tok overhånd for ham da han overvar den årlige minnestunden for Hillsborough-tragedien for første gang.

Rodgers reflekterte også over Anne Williams sin bortgang under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Det var veldig trist å få budskapet om Anne Williams sin død. Jeg var tilstede på minnegudstjenesten, og følelsene rev og slet i meg. Det var fint å ha alle supporterne og alt folket der. Alle de tidligere spillerne og managerne var der for å støtte de etterlatte. Jeg så minnestunden om igjen på LFC TV etter at jeg kom hjem, og det brakte frem sterke følelser i meg, sa Rodgers.

- Jeg så at Anne var der, og det er veldig trist at hun gikk bort bare et par dager senere. Hun har lidd lenge, og har kjempet en lang kamp for sin sønn. Alle familiene har lidd i årevis.

- Vi håper at de om ikke så alt for lenge kan få det de fortjener, noe som er rettferdighet for dem alle. Annes død var veldig trist for alle som har noe med Hillsborough-tragedien å gjøre. Hun var en sterk støttespiller for klubben, og hun kjempet hele livet for sine barn. Forhåpentligvis vil rettferdigheten seire om ikke så veldig lenge.