Skrtel med kneskade

Martin Skrtel vil trolig ikke være aktuell til morgendagens kamp mot Zenit med en kneskade. Fabio Borini skal operere skulderen til helgen. Oussama Assaidi tilbake i troppen etter sykdom.

Brendan Rodgers sa på dagens pressekonferanse på Anfield at Martin Skrtel har slitt med en kneskade de siste dagene og vil trolig ikke være aktuell til kampen mot Zenit.

- Martin Skrtel blir vurdert fortløpende, men jeg tror han vil slite med å rekke kampen i morgen. Han fikk en liten smell i kneet for noen dager siden. Han forsøkte å trene, men det gjorde bare kneet verre. Så det er lite sannsynlig at han vil spille.

Manageren bekreftet at Fabio Borini skal operere sin venstre skulder til helgen og ventes å være ute i 6-8 uker.

- Fabio Borini vil gjennomgå en operasjon i helgen, og han blir ute i seks til åtte uker. Det har vært en vanskelig sesong for ham. Han kom til en stor klubb, men ble tidlig skadet. Han kom tilbake, jobbet hardt, og så skadet han skulderen sin. Han er en mentalt sterk ung gutt, så forhåpentligvis kommer han godt til hektene igjen etter operasjonen, og så får vi vurdere ham da. Han vil reise hjem for å hvile, og så får vi forhåpentligvis se det beste av ham i fremtiden.

Rodgers ble også spurt om Oussama Assaidi, som ikke har vært med i troppen de siste ukene, og manageren forklarte at flankespilleren har hatt noen dager med sykdom. Det har også vært kamper hvor han ikke har fått plass blant de som har vært på banen eller benken, men han vil være med i troppen til morgendagens kamp.