Starten på en spennende periode

Brendan Rodgers føler at laget hans står foran en svært spennende periode, med viktige kamper i flere turneringer.

- Jeg kommer ikke til å gamble. Vi ønsker å vinne FA-cupen også. Situasjonen er annerledes nå enn tidligere i sesongen, da vi måtte spille med de kortene vi hadde fått utdelt, uttaler Liverpool-manageren til lokalavisen Liverpool Daily Post.

- Vi var midt i et gruppespill i Europa League, som var vanskelig å kombinere med ligacupen. Derfor benyttet jeg en del unge spillere i sistnevnte turnering. Jeg følte at vi kunne gå videre i Europa League, men jeg visste at det ville bli vanskelig i ligacupen. Vi møtte Swansea, som stilte med sitt sterkeste lag, og vi hadde unge Samed Yesil på topp og flere andre unge gutter på banen.

- Nå i andre del av sesongen ønsker vi å oppnå så mye som mulig. Vi er godt over halvveis i ligaprogrammet, og kan gi gass der. I Europa League avgjøres nå ting over to kamper, og vi ønsker å gjøre det godt i den turneringen, og vi ønsker også å gjøre det bra i FA-cupen. Vi føler at vi står foran en svært spennende periode.

Rodgers innrømmer dog at Premier League vil være barometeret som vil måle om hans lag har fremgang eller ei. Liverpool står nå foran to vanskelige bortekamper, mot Arsenal på onsdag og Manchester City neste helg.

- Alle kamper er viktige for Liverpool. Cupene, ligaen, hver eneste kamp. Vi ønsker å vinne så mange som mulig. Vi tar steg for steg i ligaen, men det blir vanskelig å klare fjerdeplassen på grunn av den svake starten vi hadde. Men vi skal gjøre et ærlig forsøk, og kan kanskje komme veldig nær. Men dersom vi ikke klarer det, vil vi være godt forberedt til å gjøre et nytt forsøk neste sesong.