Sturridge skuffet over ett poeng

Daniel Sturridge var skuffet over at Liverpool måtte reise hjem fra Swansea med ett poeng. Spissen følte seg ikke 100 prosent etter lårskaden.

Liverpool spilte 2-2 borte mot Swansea etter å ha ledet 2-1 til pause. Daniel Sturridge scoret sitt fjerde ligamål for sesongen da han utlignet til 1-1 i det  4. minutt. Spissen ble den første Liverpool-spilleren siden John Aldridge i 1987 til å score i de fire første ligakampene for sesongen.

- Jeg synes det er litt skuffende ettersom vi ledet kampen, sier Daniel Sturridge til Liverpoolfc.com.

- Vi kontrollerte kampen, og så scoret de et mål. Det er skuffende. Jeg synes imidlertid vi viste karakter. Vi vant nesten kampen mot slutten.

- Vi er skuffet, men samtidig er vi tilbake på toppen av tabellen. Vi spilte god fotball. Vi passet ballen rundt.

- Vi begynte 2. omgang med å spille bra, men de kom litt tilbake inn i kampen.  Så fikk de et mål, og vi kom bakpå. Så ble Philippe (Coutinho) skadet, og det var ikke bra for oss.

- Vi viste karakter, og det er viktig for oss å stå på videre.

Daniel Sturridge scoret etter at han hadde snappet opp et tilbakespill fra Jonjo Shelvey.

- Jeg vurderte at Shelvey trolig ville spille ballen tilbake. Noen ganger så får du rett, andre ganger ikke. Denne gang var jeg heldig at han spilte tilbake, og jeg var der til å dra nytte av det.

- Jeg tror jeg bare var der til riktig tidspunkt og dro nytte av det. Det dreier seg egentlig ikke om meg. Jeg er skuffet over resultat.

Det var usikkert om Sturridge ville rekke kampen etter en lårskade.

- For å være ærlig følte jeg meg ikke bra. Jeg trente for første gang på fredag. Jeg var skuffet over at jeg ikke kunne spille for landslaget fordi det var en stor mulighet for meg. Forhåpentligvis vil jeg være ok og bli tatt ut neste gang dersom manageren synes jeg er god nok.