Trolig salgsklausul i ny Suarez-kontrakt

Tony Barrett i The Times tror Luis Suarez og hans rådgiver har fått med en salgsklausul i den nye avtalen med LFC, men at det vil kreve et rekordbeløp og fra kun utenlandske klubber.

I en artikkel i The Times sier Barrett at selv om partene er blitt enige om å legge lokk på detaljene i kontrakten som nå løper til 2018 for Luis Suarez, blir det forstått slik at Pere Guardiola har vært klar på at det skulle være en utkjøpsklausul med i avtalen.

Guardiola er agenten til Suarez, og det hersket kaos sist sommer da han skal ha antydet overfor Arsenal at spilleren var tilgjengelig for en beløp over £40M. Liverpool fikk imidlertid fullstendig medhold om at et bud over £40M kun ville gi tillatelse til å ha samtaler med spilleren.

Nå skriver The Times at den nevnte klausulen kun vil gjelde for klubber utenfor England, og at den vil være høyere enn de £86M som Real Madrid betalte for Gareth Bale og trolig nærmere £100M. Det blir ikke nevnt noe om hva kvalifisering til Champions League eller ikke for Liverpool vil påvirke en slik klausul.