Uke 30

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 28. juli

Det foregår samtaler mellom Valencia og Tottenham for at Liverpool-linkede Robert Soldado skal få en overgang til de liljehvite fra London.
Sky Sports

Lørdag 27. juli

Liverpool er klar til å gjenoppta interessen for Kyriakos Papadopolous. Et plagsomt kne gjorde at Liverpool ikke la inn et bud på £12M etter sesongslutt. Nå har 21-åringen blitt fullt restituert, og man skal ha tro på at det ikke blir problemer med den medisinske testen.
Daily Mirror

Rafael Benitez skal være interessert i å hente Martin Skrtel til Napoli.
Daily Mirror

Arsenal forbereder et nytt bud på Luis Suarez.
The Guardian

Fredag 26. juli

Liverpool og Arsenal følger utviklingen til det tyske vidunderbarnet Sinan Kurt. Den 17-årige Borussia Moenchengladbach-spissen blir sammenlignet med Dortmund-stjernen Marco Reus og tippes å ha en lysende fremtid. Arsenal, Liverpool, Valencia og Porto er blant klubbene som holder øye med ham. – De store klubbene har tidligere alltid løpt etter de unge spillerne. Kurt er en av disse som antas å ha en stor karriere, uttaler en kilde nær spilleren.
Express

Valencia-spissen Roberto Soldado er nå Liverpools hovedtransfermål når de er ute etter å erstatte Luis Suarez. Tottenham har fått et bud på £22M avslått for spissen. Valencia ønsker å selge Soldado for £26M innen 3. august grunnet skattemessige årsaker.
Daily Mirror

Torsdag 25. juli

Liverpool skal ha trappet opp interessen for Valencia-spissen Roberto Soldado.
The Times

Real Madrids interesse for Luis Suarez har kjølnet. De vil konsentrere seg om å hente Gareth Bale fra Tottenham.
The Independent

Barcelonas nye trener Gerardo Martin har ikke Daniel Agger på listen over transfermål.
The Express

Liverpool vil få konkurranse av Benfica og Sporting Lisboa om Porto-vingen Christian Atsu.
TalkSport

Onsdag 24. juli

Liverpool har sett på Udinese-spissen Luis Muriel (22)
Rory Smith (The Times)

Liverpool vurderer å legge inn et bud på £10M for Palermos 25-årige midtbanespiller Josip Ilicic.
Daily Express

Pepe Reina vil ankomme Napoli i dag for å gjennomføre den medisinske testen. Keeperen har blitt enig med Serie A-klubben om en låneavtale for kommende sesong. Personlige betingelser har allerede blitt avtalt.
Sky Sport Italia

Tirsdag 23. juli

Arsenal har kommet med et nytt bud på Luis Suarez. London-klubben byr £35M i utgangspunktet, men øker med ytterligere £7M etter diverse kriterier. Totalt £42M. Et bud på £40M vil utløse en kompleks klausul i Suarez’ kontrakt.
Daily Mail

Arsene Wenger vil igjen by på Luis Suarez. Denne gang £40M, som tilsvarer spillerens overgangsklausul.
Daily Mirror

Mandag 22. juli

Fra Spania rapporteres det at Liverpool er i ferd med å vinne kampen om Valencias venstreback Aly Cissokho. Liverpool vil låne venstrebacken for £900000 for hele kommende sesong,  og har sikret seg opsjon på kjøp for £3,5M ved slutten av sesongen. Sunderland er også interessert.
Daily Express

Liverpool og Tottenham har kjempet om signaturen til Bernard, men nå har Arsene Wenger og Arsenal kommet inn i knivkampen om brasilianeren. Den franske avisa L’Équipe rapporterer at stortalentet fra Atlético Mineiro skal fly til London senere denne uka for å gjennomføre den medisinske testen hos Arsenal. Der vil han bli tilbudt en femårsavtale verdt 3 millioner euro i året.
Daily Mirror

Jay Spearing, som var en ubrukt innbytter i treningskampen mot Indonesia XI lørdag, er i samtaler med Blackburn Rovers om en potensiell overgang til Championship-klubben.
Liverpool Echo