Uke 41

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 13.oktober

Liverpool kjemper med Arsenal og Borussia Dortmund om grekeren Konstantinos Mitroglou. 25-åringen har gjort fire hat-trick for Olympiakos så langt denne sesongen. Inter Milan, Genoa, Benfica og Sporting Lisboa viser også interesse for spilleren som skal være tilgjengelig for rundt £7m.
Sunday Express

Fredag 11.oktober

Liverpool jakter Benficas defensive midtbanespiller Nemanja Matic. Chelsea linkes også til 25-åringen.
A Bola

Liverpool vil få konkurranse fra Manchester United om underskriften til Derbys midtbanespiller Will Hughes under transfervinduet i januar. Hughes står øverst på Brendan Rodgers sin handleliste etter nyttår.
Daily Mail

Torsdag 10. oktober

Liverpool linkes til Dortmund-vingen Jakub Blaszczykowski. Anfield-klubben vurderer et bud på 27-åringen i januar.
Tutto Mercato

Martin Skrtel ble linket til Zenit St. Petersburg både i januar og i sommer, og den russiske toppklubben settes i forbindelse med midtstopperen igjen. Zenit skal ha satt av £16M for å hente slovaken i januar. 28-åringen kom fra nettopp Zenit i 2008.
Daily Mirror

Onsdag 9. oktober

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Atletico Madrids unge midtbanespiller Koke, eller Jorge Resurrección Merodio som er hans fulle navn, i januar. Liverpools speidere har fulgt spanjolen, og blitt imponert over hans utvikling.
The Hard Tackle

Arsenal og Liverpool viser interesse for den målkåte spissen Michu, noe som har ført til at Swansea har satt en prislapp på £30M på spanjolen.
Daily Express

Tirsdag 8.oktober

Dundee Uniteds 19 år gamle venstreback Andy Robertson linkes til Liverpool. - Jeg ser ikke nødvendigvis det som negativt for oss. Andrew har prestert stabilt på et høyt nivå lenge, og dersom han leverer varene for oss vil han bli linket til andre klubber. For meg er det gledelig at han presterer ute på banen, og at det ikke bare dreier seg om spekulasjoner utenfor banen, uttaler Dundee United-manager Jackie McNamara. Robertson kom til Dundee United fra Queens Park Rangers i sommer, og signerte da en toårskontrakt med den skotske klubben. Forrige uke skrev han imidlertid under på en ny avtale som binder ham til Tannadice-klubben til sommeren 2016. Brendan Rodgers skal likevel ivre etter å hente tenåringen til Anfield i januar. Liverpools speidere har fulgt Robertsons utvikling, og det kan ligge i kortene at det kommer et bud over nyttår.
Dundee Courier