Ungarer nær overgang

Den 16-årige midtstopperen Kristof Polgar skal ifølge spillerens representant være nær en overgang til Liverpool FC. Avtalen vil bli klar om noen dager.

Fra Ungarn meldes det at Liverpool er nær ved å signere 16-årige Kristof Polgar. Den ungarske midtstopperen imponerte klubbens trenere på to ulike prøvespill i januar og februar. Csakfoci rapporterer at Liverpool har tilbudt Polgar kontrakt, og ifølge Tibor Pataky, direktør i Careers Managment Group (CMC), som sitter på Polgars spillerregistrering, vil avtalen bli klar i løpet av få dager.

- Kristof har vært på prøve i Liverpool ved to anledninger tidligere i år. Han og hans foreldre er for tiden i Liverpool og nyter klubbens gjestfrihet. Vi ser frem til en spennende dag, og i løpet av noen dager vil den ungarske tilstedeværelsen i Liverpool bli utvidet, uttaler Tibor Pataky.

Polgar er en del av akademiet til MTK Budapest, hvor Liverpool tidligere har hentet Peter Gulacsi, Krisztian Nemeth og Krisztian Adorjan.
- Det var fantastisk å tilbringe to uker på Liverpools akademi. Jeg elsker engelsk fotball, så overgangen vil definitivt gjøre at drømmen går i oppfyllelse. Jeg støtter Liverpool FC og Manchester United, og til dags dato liker jeg dem begge, men Man United er favorittlaget.