Uruguay tapte semifinalen

Uruguay tapte 1-2 mot Brasil i semifinalen i Confederations Cup. Luis Suarez spilte 90 minutter. Sebastian Coates på benken. Bronsefinale på søndag.

I en intens semifinale røk Uruguay 1-2 mot Brasil. Uruguay fikk straffespark i det 14. minuttet etter at David Luiz rev ned Diego Lugano ved et hjørnespark. Julio Cesar reddet imidlertid ellevmetersforsøket fra Diego Forlan. Brasil tok ledelsen ved Fred i det 41. minutt.

Uruguay utlignet ved Edinson Cavani i det 48. minutt. Brasil fikk ikke klarert skikkelig.  Napoli-spissen satte ballen inn lavt nede i bortre hjørne. Paulinho sendte Brasil til finalen da han raget høyest på et hjørnespark i det 86. minutt og headet ballen i mål.

For Uruguay blir det nå bronsefinale mot Spania eller Italia i Salvador søndag 30. juni klokken 18.00 skandinavisk tid.