Vurderer å bruke Flanagan som venstreback

Liverpool Echo hevder at Brendan Rodgers vurderer å starte med Jon Flanagan som venstreback i morgendagens lokaloppgjør på Goodison Park.

Jose Enrique er som kjent satt ut av spill i to måneder med en kneskade, og da virker det som om valget står mellom Aly Cissokho og Jon Flanagan når Brendan Rodgers skal fylle venstrebackplassen. Echo tror at Rodgers velger å la Flanagan få sin derby-debut. Den unge scouseren spilte sin første ligakamp på 19 måneder da han startet mot Arsenal tidligere denne måneden.

- Med Jose ute, har jeg Aly som kan komme inn og ta den plassen, men jeg har også andre muligheter som unge Jon Flanagan, siteres Rodgers av Echo.

- Jon har vært strålende på trening, og det virker som han blir bedre og bedre. Han gjorde det veldig bra mot Arsenal. Han gjorde ikke noe galt i den kampen. Når jeg byttet ham ut, var det bare fordi jeg ønsket at vi skulle være mer offensive siden vi lå under.

- Jon er en ung spiller som aldri svikter deg. Det er selvsagt skuffende når du mister ditt førstevalg på venstrebacken i et par måneder, men det er samtidig en mulighet for en annen spiller til å komme inn og gjøre det bra.

Rodgers eksperimenterte med Mamadou Sakho på venstrebacken i tapet for Southampton i september, men utelukker det som alternativ mot Everton.

- Vi har prøvd det en gang, og det fungerte ikke helt for oss. Det er en mulighet, men vi vil foretrekke mer mobilitet i den posisjonen, ellers tar det bort din offensive trussel. Men jeg er ikke bekymret for den posisjonen. Cissokho og Flanagan kan begge spille der. Jon har aldri sviktet laget, verken når han har spilt høyreback eller venstreback, slår Liverpool-manageren fast.

Hvem synes du bør spille venstreback mot Everton? Avgi din stemme i Kopvote nederst på forsiden av Liverpool.no!

Du kan også diskutere problemstillingen på KopForum eller supporterklubbens facebookside.