West Ham U21 - Liverpool U21 2-1

Liverpools reservelag tapte 2-1 for West Ham på Upton Park i kveld. Krisztian Adorjan reduserte for gjestene på et straffespark sent i kampen. Adam Morgan snytt for straffespark i sluttminuttene.

Liverpools lag: Gulacsi, Roddan, Flanagan, Sama, Jones, Teixeira, Lussey, Peterson, Adorjan, Nacho (Dunn 56), Morgan.
Reserver: Ward, Bijev, Mukendi, Maguire.

Ryan McLaughlin og Jordon Ibe er fortsatt skadet. Jordan Lussey starter sin første kamp for reservelaget i kveld.

1.min: Liverpool, i sine helsorte bortedrakter, setter i gang kampen på Upton Park.

5.min: Farlig innlegg fra venstre slås inn i Liverpool-feltet, men Lee får ikke skikkelig treff på hodestøtet sitt og Liverpool  får slått ballen unna.

6.min: West Ham får frispark i farlig posisjon, etter en situasjon som involverer Jon Flanagan. Billig frispark.

7.min: Moncur skyter frisparket rett på Gulacsi. Ingen problemer for ungareren.

10.miin: Peterson kommer inn i feltet på et innlegg fra høyre og header like utenfor, men avblåses for offside. Tvilsom avgjørelse.

11.min: 1-0 MARLOW. Hjemmelaget tar ledelsen etter en heading fra en corner. Scoringen skulle ha vært annullert for angrep på Liverpool-keeper Gulacsi av Ruddock.

16.min: Peterson avvinkes nok en gang for offside. Og nok en gang er avgjørelsen feil.

17.min: Lee skyter rett på Gulacsi fra skrått hold. Ungareren holder ballen.

19.min: Peterson header et innlegg fra Flanagan over, og får utrolig nok corner!

20.min: Adorjan header Nachos corner utenfor fra en god posisjon på fremste stolpe.

20.min: Teixeira får gult kort for å felle en West Ham-spiller på full fart fremover langs sidelinja.

21.min: Frisparket legges inn av Bywater, og heades like utenfor krysset. Stor sjanse til vertene.

23.min: Nacho med et skuddforsøk fra drøye 20 meter som går et godt stykke utenfor.

24.min: Lletget skyter langt opp på tribunen.

30.min: Linjemannen med en ny sjokkerende offside-avvinking av Peterson. Det er nå tredje gang den samme linjemannen vinker offside på svensken når han er flere meter onside!

32.min: Adam Morgan skaffer Liverpool en corner.

33.min: Godt langskudd av Teixeira, når gjestene tester West Hams keeper for første gang i kampen. Målvakten må slå skuddforsøket til corner.

34.min: Godt forsvarsspill av Sama som skjermer en farlig Hammers-sjanse til utspark.

37.min: Flanagan med et godt innlegg fra høyre, som Adorjan header en meter utenfor.

38.min: Bywater skaffer vertene et hjørnespark.

39.min: 2-0 LEE. Fantastisk scoring av Lee, som tar seg inn i feltet og setter ballen sikkert i langhjørnet. Det blir dog lettere å sette ballen i mål for West Ham-spilleren fordi Sama glir når Lee utfordrer ham.

45.min: To minutter er lagt til i første omgang.

45+1.min: Flanagan kommer i god posisjon, men slår en håpløs pasning bakover på banen, slik at West Ham-kontrer.

45+1.min: Gulacsi med en god redning på West Hams kontring.

45+2.min: Morgan skyter ballen mot mål. En West Ham-spiller faller over ballen, og handser. Morgan roper på straffe, men får det ikke.

En frustrerende førsteomgang for Liverpool. West Ham gikk offensivt til verks, men tok ledelsen på en svært kontroversiell scoring. En corner ble headet i tomt mål etter at en annen West Ham-spiller hadde hoppet inn i Gulacsi. Scoringen skulle således ha vært annullert for et klart angrep på keeper. Vertene var det beste laget i begynnelsen og slutten av omgangen, mens Liverpool hadde en god periode  midtveis. Linjemannen har stoppet løpsvillige Kristoffer Peterson med tre hårreisende offside-avgjørelser, mens Adam Morgan antagelig ble snytt for straffespark like før pause. West Hams andre scoring drøye fem minutter før pause var en flott enkeltmannsprestasjon av Elliot Lee, men han fikk god hjelp av at Stephen Sama gled da han ble utfordret.

46.min: Vertene sparker igang annen omgang.

47.min: Adorjan med et skuddforsøk som går via en av vertenes forsvarere og til corner.

47.min: Lussey sleiver et langskudd langt utenfor etter hjørnesparket.

48.min: Adorjan med et skuddforsøk som blir blokkert av Ruddock.

49.min: Peterson tar seg inn i feltet på et flott raid, men får så en for hard touch og ballen går over dødlinja.

52.min: Morgan med et godt langskudd som West Hams keeper må gi retur på. Adorjan er frempå på returen, men igjen er keeperen på alerten og redder til corner.

54.min: Adorjan får ikke helt kontakt med ballen etter godt forarbeid og innlegg av Peterson. Stor sjanse for gjestene.

55.min: Teixeira med et ambisiøst langskudd som går langt opp på tribunen.

56.min: Liverpool gjøre et bytte. Jack Dunn inn for Nacho.

57.min: Sama må gi en corner.

60.min: Adorjan får ikke skikkelig treff på et innlegg fra Roddan.

60.min: West Ham skyter utenfor fra distanse etter en kontring.

61.min: Lee skyter langt opp på tribunen bak Gulacsi.

63.min: Flott pasning av Peterson og nydelig løp av Adorjan. Men ungarerens skudd treffer en forsvarer og går til corner.

64.min: West Hams Maguire skyter over etter å ha løpt fra Flanagan med ballen.

64.min: Strålende forarbeid av Peterson som spiller fri Teixeira. Portugiserens avslutning blir blokkert til corner.

66.min: Adorjan og en West Ham-spiller ligger begge nede, etter at ungareren var for sen i en takling.

68.min: Gulacsi er våkent ute og redder foran beina på Maguire.

69.min: Adorjan med et lavt skudd, men West Hams keeper er med på notene.

70.min: Dunn med et susende langskudd som keeper slår til corner.

72.min: Sama header unna et farlig innlegg.

73.min: Liverpool kontrer, og Morgan får en brukbar mulighet, men bommer fullstendig på ballen.

78.min: Jon Flanagan skaffer Liverpool et frispark i god posisjon.

82.min: Adorjan legges ned i feltet av Spence. Straffe til Liverpool.

83.min: 2-1 ADORJAN (STRAFFE). Ungareren scorer sikkert på straffe. Keeper går feil vei.

83.min: En supporter har løpt ut på banen. Derfor tar det tid før avspark blir tatt igjen.

84.min: Flanagan klarer nesten å ta seg inn i Hammers-feltet.

86.min: West Hams Lee ligger nede med krampe.

87.min: Morgan legges ned i feltet, og er rasende på dommeren som ikke dømmer straffespark. Klar straffe!

88.min: Morgan får gult kort for protester. Svakt av dommeren å ikke dømme straffe.

89.min: West Ham gjør et bytte. Lee ut. Shaw inn.

90.min: Peterson kommer til dødlinja, men finner ingen Liverpool-spillere i feltet.

90+1.min: Igjen kommer Liverpool inn i feltet uten å finne adresse med den siste pasningen. Fem minutter er lagt til.

90+2.min: Nytt West Ham-bytte. Maguire ut, Mavila inn.

90+4.min: Dunn med et langskudd. I nettveggen. Keeper har kontroll.

90+5.min: Morgan skyter like over fra skrått hold inne i feltet.

Liverpool spilte en mye bedre andreomgang på Upton Park, og hadde fortjent poengdeling i denne kampen. De siste 45 minuttene var det gjestene som skapte alt som var av sjanser, og Adam Morgan var svært uheldig som ikke fikk straffespark i det 87.minutt da han nærmest ble overfalt i god scoringsposisjon. Liverpool hadde ikke dommertrioen på sin side i denne kampen. West Hams første scoring burde ha vært annullert for angrep på keeper, mens Kristoffer Peterson ble avblåst for offside tre ganger når han kom i gode posisjoner i situasjoner der han klart var onside. Svensken var totalt sett gjestenes beste spiller i denne kampen.