- 12 cupfinaler gjenstår

John Aldridge mener Liverpool står foran 12 cupfinaler. Det gjelder imidlertid å ta én kamp av gangen.

Liverpool kjemper om en topp fire-plassering, men har også mulighet til å gå helt til topps i Premier League.

- Det går ikke an å slappe av nå. Laget må være konsentrert foran hver kamp. Liverpool har 12 cupfinaler igjen, sier John Aldridge til Liverpoolfc.com.

- Jeg ber om unnskyldning for klisjeen, men det er akkurat hva det handler om akkurat. Å forsøke å ta en Champions League-plass og forsøke p komme foran Arsenal. Hvorfor ikke? Jeg tror det er fullt mulig.

- Jeg vet ikke helt med Chelsea og Manchester City, men de skal besøke Anfield i løpet av våren. Vi har imidlertid et lag med mange kvaliteter og kan score mange mål frem til sesongslutt. Hvis vi kan forbedre vårt forsvarsspill, spesielt på bortebane, så vet man aldri hva som kan skje.

- Vi kan ta tredjeplassen, men å ta hjem tittelen er å be om litt for mye. Vi må først slå City hjemme, og så håpe at de går på noen tap. Vi må også beseire Chelsea, men selvsagt skal vi gjøre et forsøk.

- Alle vet at en topp fire-plassering ville være en enorm framgang. Akkurat nå spiller vi fantastisk fotball som er en fryd å se på.

- Swansea hjemme på søndag er en kamp der det forventes at vi skal ta tre poeng. Vi kan ikke se lengre frem enn til den kampen. Det er en kjedelig klisjé, men det er helt sant. Vi må sørge for at vi gjør samme jobben som mot Everton og Arsenal. Deretter kan vi se til neste kamp.

- Jeg tror det er en fordel for oss at vi bare har ligaen å konsentrere oss om. Vi har ingen distraksjoner. City går for trippeltriumf. Chelsea er med i Champions League. Arsenal er med i tre turneringer. Tottenham er med i Europa League. Vi har 12 meget store kamper.