- Alle må ta ansvar for baklengs

Martin Skrtel sier en forsvarer seg som lag, og skryter av Simon Mignolet etter kampen i Spania, og tar med seg selvtillit etter en brukbar kamp verdens beste lag.

- Det var skuffende etter kampen fordi vi tapte, men dersom du ser tilbake på det, så var prestasjonen grei. Vi spilte ganske bra, og forsvarte oss bra. Det var bare synd med resultatet, sier slovaken til Liverpoolfc.com.

 

Midtstopperen ledet laget som kaptein på Santiago Bernabeu.

 

- Spesielt i andreomgang holdt vi ballen og skapte noen sjanser, men kunne ikke score. Dessverre slapp vi inn ett og tapte kampen. Det var mange endringer på laget etter Newcastle-kampen. Det var et helt annet lag, men vi spilte bra og så at vi kunne kjempe mot et lag som Real Madrid, et av de beste, om ikke det beste, i verden. Prestasjonen kan gi oss selvtillit.

 

Liverpools nummer 37 var spesielt imponert over målvakt Simon Mignolet.

 

- Når du spiller mot Real Madrid vil de alltid skape sjanser, og du er nødt til å ha en keeper som spiller bra. Det var tilfelle. Simon gjorde det veldig bra, gjorde noen viktige redninger og hjalp oss virkelig i kampen.

 

29-åringen mener hele laget må ta ansvar for at Liverpool kun har holdt nullen i to kamper så langt denne sesongen.

 

- Når du slipper inn mål og ikke holder inn nullen får den bakre fireren og keeperen alltid skylden først og blir kritisert. Det er enkelt å kritisere den bakre fireren og keeperen, mens det er greit å si at en forsvarer seg som lag og angriper som lag; det handler ikke bare om de fire bak og keeperen. Vi vet hva vi gjør feil, og hvor vi gjør feil, så vi vil prøve å forbedre oss for fremtiden - spille bedre i forsvar og score flere mål.