- Alle vil få et løft

Liverpool venter fortsatt på at Daniel Sturridge skal returnere etter skademarerittet denne sesongen. Adam Lallana gleder seg til å spille med ham, og han mener spissen vil være som en ny signering.

– Jeg har ennå ikke hatt privilegiet av å spille sammen med Studge i en Liverpool-drakt på grunn av skaden min i begynnelsen av sesongen, og så skaden hans. Men jeg har spilt med ham for England, og jeg vet hvor viktig han er for klubben.

• Les også: Kan bli kampklar i januar

Overfor Liverpool Echo sier den tidligere Southampton-kapteinen at han tror målmaskinen vil heve laget bare ved å være til stede i startoppstillingen.

– Jeg snakker med Studge, og han jobber veldig hardt for å komme tilbake. Forhåpentligvis får vi se ham tilbake i spill på nyåret. Det vil være som en ny signering for oss.

Tror på topp fire

Lallana påpeker imidlertid at laget ikke kommer til å bli seende ut som det gjorde under forrige sesong ettersom Luis Suárez er solgt, men han tror fortsatt på Champions League-plass.

– Han er en sensasjonell spiller. Uansett hvilket lag du tar fra ut av, kommer de til å savne ham. Men det er det samme med Studge. Alle kommer til å få et løft når han er tilbake. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke kan havne blant de fire beste.

Sturridge har vært ute av spill siden Liverpool slo Tottenham på bortebane i august. Han har gått glipp av 24 kamper så langt denne sesongen, og de siste ukene har han brukt på rehabilitering og opptrening i USA.