- Alltid tøft mot Stoke

Liverpool har ikke slått Stoke borte i ligaen siden 1984/85-sesongen. Martin Skrtel sier dette er en kamp de røde må ta tre poeng fra.

Stoke har kun tapt en kamp på Britannia Stadium denne sesongen. Mark Hughes sine menn har slått Chelsea hjemme, og klart uavgjort mot Manchester City og Everton. De røde har slitt fælt i Stoke i ligasammenheng, men Martin Skrtel sier at dette er en kamp de røde må ta med seg tre poeng.

 

- Vi vet veldig godt hvor vanskelig det er å spille mot Stoke foran deres supportere, og det er aldri lett - men vi ønsker å vinne denne kampen for enhver pris og fortsette vår gode form. Vi ønsker å bli i toppen, så vi trenger tre poeng fra denne kampen, sier Skrtel til Liverpoolfc.com.

 

De røde har spilt fem kamper på de siste 16 dagene, og Martin Skrtel så den siste seieren over Oldham fra benken. I Daniel Agger sitt skadefravær vil trolig slovaken danne stopperpar med Kolo Touré. Mamadou Sakho sin skade skal ikke ha vært så alvorlig som først antatt, men trolig vil han starte kampen på benken.