- Champions League er fortsatt målet

Brendan Rodgers har ikke justert målsettingen etter storseieren over Arsenal. Manageren fokuserer ikke på kampen om ligamesterskapet. Fortsatt handler alt om å kvalifisere seg til Champions League.

Etter 5-1 over Arsenal var Liverpools spillere og stab tilbake på Melwood under ett døgn etterpå, og da ble det fokusert kun på Fulham-kampen.

- Vi møttes allerede påfølgende morgen. Spillerne drev med rehabilitering, mens trenerstaben først og fremst analyserte kampen, tok med seg det som var positivt og så på områder vi kan gjøre det bedre på, fortalte Brendan Rodgers under sin pressekonferanse i ettermiddag.

- Vi foretok en omfattende analyse av kampen som vi vil dele med spillere før neste kamp. Det gjelder både individuelle ting og ting vi vil ta opp med en samlet spillergruppe, la manageren til.

- Vi gjør mye individuelt arbeid med spillerne, hvor vi viser dem områder som de er veldig, veldig gode på. Vi setter fokus på deres styrker, men vi ser også på områder hvor de kan forbedre seg. Slik er arbeidsmiljøet her. Det handler om å stadig bli bedre både for senior- og juniorspillerne.

- Det var en enestående seier mot Arsenal. Vi spilte opp mot vårt beste i helgen. Det blir selvsagt satt mer fokus på resultatet når du vinner mot et topplag, men vi har hatt mange lignende prestasjoner denne sesongen mot andre motstandere.

- Men det var flott å se laget spille med topp konsentrasjon, organisasjon, fokus og kvalitet. Det var spesielt gledelig å se så mange unge spillere, og ikke minst unge britiske spillere, gjøre det så bra.

Liverpool er nå seks poeng bak den nye ligalederen, Chelsea. Journalistene ville vite om Rodgers nå følte at hans lag var med i kampen om ligamesterskapet igjen.

- Jeg kom hit for å kjempe om titler, så det skorter ikke på ambisjonene. Jeg kom til denne store klubben i håp om å bli her i flere år, for å kunne bringe suksess tilbake til klubben, og fortsette det flotte arbeidet som karer som Kenny Dalglish har gjort her før jeg kom hit.

- Snøballen har rullet og rullet, men jeg tror det vil være helt unikt om vi kan gå fra sjuendeplass i fjor til å vinne ligaen.

- Jeg er full av optimisme på tanke på fremtiden for denne fotballklubben, og utviklingen til laget. Men jeg må også være realistisk, og jeg tror det blir å gape for høyt for oss denne sesongen. Men det skal ikke hindre oss fra å kjempe og ønske å gjøre det så bra som vi kan. På et eller annet stadium i min tid her vil vi være klare til å ta steget opp.

Manageren understreker at å sikre kvalifisering til Champions League fortsatt er det primære målet for hans lag denne sesongen.

- Jeg fokuserer på laget og denne fotballklubben. Jeg ønsker å komme med i Champions League, for folket her i klubben og folket i byen.

- Jeg kom hit for å forsøke å inspirere både byen og laget. Jeg vet hva Champions League-fotball kan gi en by som Liverpool, all den positiviteten det genererer. Jeg fokuserer på å forbedre spillerne, forbedre vårt prestasjonsnivå, og fortsette på den utviklingen vi har gjort de siste 18 månedene, slik at vi blir i stand til å matche hvem det skal være.