- Dette året har gått veldig fort

Det er snart ett år siden Philippe Coutinho kom til Liverpool. Brasilianeren forteller at han er veldig lykkelig på Merseyside.

Coutinho ble presentert som Liverpool-spiller den 30.januar i fjor. Han ble umiddelbart en hit og spilte seg til en fast plass på laget.

- Dette året har gått veldig fort. Jeg er veldig lykkelig for tiden, uttaler Coutinho til Liverpoolfc.com.

- Det som overrasket meg mest var hvordan de andre spillerne gjorde alt for at jeg skulle føle at jeg hørte til her. Jeg er takknemlig ovenfor hele byen, mine lagkamerater og klubben for måten jeg ble mottatt på.

- Nå ønsker jeg å fortsette utviklingen min på fotballbanen. Jeg ser fremover, og akter å jobbe enda hardere. Jeg ønsker å bli betraktet som en stor spiller, og derfor må jeg jobbe hardt for å forbedre mine svake sider.

- Jeg tror jeg har blitt bedre når det gjelder posisjonering på banen. Noen ganger spiller jeg på vingen, andre ganger i midten. Jeg har mer kunnskap nå, og har trent mye på avslutninger. Jeg ønsker helt klart å score flere mål. Av og til glipper jeg i posisjoneringen, og det må jeg gjøre noe med for å score flere mål.

- Engelsk fotball er annerledes enn fotballen i de andre ligaene jeg har spilt i. Den er preget av sterk konkurranse. Når du leder har du ikke råd til å slappe av, for da vil det andre laget få overtaket ganske raskt, og du blir liggende under igjen. Det er som en krig hele tiden.

- Vi har bra selvtillit for tiden. Vi går for å vinne hver kamp, og vi starter hver kamp med det for øye å gjøre vårt beste i denne krigen. Slik må vi fortsette.

- Vårt mål er å bli blant de fire beste når sesongen er over, og vi vil gjøre alt vi kan for å henge med der oppe.