- Elsker å spille på Anfield

Arsenalmålvakt Wojciech Szczesny sier at applausen fra the Kop er en av hans beste opplevelser i fotballen. Gleder seg til atmosfæren.

Den polske keeperen reddet Dirk Kuyt sitt straffespark da Arsenal slo Liverpool 2-1 på Anfield for to år siden, og har gode minner fra Liverpools hjemmebane.

 

- Jeg har alltid sagt at Anfield er den bortebanen i England jeg liker best. Jeg har spilt der for førstelaget, men også for reservene og for ungdomslaget, og jeg elsker det. Jeg har alltid spilt gode kamper der, og supporterne er utrolige. Jeg husker da jeg spilte der for to år siden og vi vant 2-1 - jeg fikk applaus av The Kop, og det er en av de beste opplevelsene jeg har hatt i fotballen, sier Szczesny til Arsenal.com.

 

- Jeg gleder meg, og håper at jeg kan levere en like god kamp igjen og nyte atmosfæren.

 

- Seieren på Emirates betyr ikke så mye dersom vi ikke stopper dem igjen, så jeg bryr meg ikke om kampen vi spilte tre-fire måneder siden. Jeg fokuserer på å stoppe dem igjen. Vi har imponert defensivt i det siste. Det er ikke bare den bakre fireren, men hele laget har forsvart seg veldig, veldig bra, så vi har troen på at vi kan gjøre det igjen på en så vanskelig bane. Da vil vi kunne nyte dobbelen mot dem enda mer.

 

- Vi er inne i en god periode, så vi har selvtillit. Vi vet at det kommer til å bli en veldig tøff kamp, fordi Anfield er en av de tøffeste stadionene i landet, men når det er sagt ser vi frem til det. Jeg tror det kommer til å bli en kjempekamp.