- Fremtiden er komplisert

Det har vært mange spekulasjoner rundt Daniel Agger i sommer. Midtstopperen innrømmer at spørsmålet om fotballfremtiden hans forblir åpent. Har meldt seg tilgjengelig for Danmark.

- Fremtiden er komplisert. Det er noen ting som må løses, så tar vi det derfra, uttaler Daniel Agger til Jyllands Posten.

Midtstopperen innrømmer at mangelen på spilletid kan bli et problem i forhold til landslaget. Danmark har kamper mot Tyrkia og Armenia i neste måned.
- Det er opp til Morten Olsen om han vil ta meg med, men jeg har sagt at min fysiske tilstand er i ferd med å bli slik den skal være, og jeg har meldt meg klar. Når det er sagt, kan man ikke simulere kamp i løpet av en trening, så jeg er ikke i kampform. Det er imidlertid opp til ham om det er godt nok.

Daniel Agger tilbakeviser overfor Jyllands Posten at han hadde et tårevått oppgjør med Brendan Rodgers under USA-turen og ba om å få reise hjem til Merseyside (se faksimile under).

- Det er ingen sannhet i historien. Jeg dro hjem fra USA fordi jeg hadde problemer med kneet, og jeg hadde hatt det lenge. Brendan Rodgers og jeg snakker ærlig med hverandre, men det siste jeg gjør er å stå og rope mot en person. Spesielt når det kommer til fotball, det er ingenting å gråte for.

Agger er irritert på at dansk presse valgte å sitere historien fra engelsk media.
- En ting er at det er skrevet i England og i tabloid over her, men det er skremmende at spesielt BT og Ekstra Bladet tar ting fra de britiske tabloider og tror på alt de ser. Det var så langt unna at jeg bare måtte le av det. Nå jeg tenker på det, er det skremmende at danske journalister som har fulgt meg lenge, ikke har noen anelse om hvem jeg er.