- Glem Southampton-tapet

Simon Mignolet ber Liverpool glemme det overraskende hjemmetapet mot Southampton tidligere i sesongen og sørge for at de røde får med seg et resultat fra St. Mary’s Stadium.

Southampton er det eneste laget som har tatt tre poeng på Anfield denne sesongen. Dejan Lovren headet inn kampenes eneste mål like etter pause da lagene møttes i september. Det motsatte oppgjøret spilles på St. Mary’ Stadium kl 18.30 i kveld.

- Vi må ikke gjøre det vanskeligere enn det er. Southampton fikk et resultat mot oss på Anfield, men det tilhører fortiden. Jeg er sikker på at ingen kommer til å tenke på det når kampen sparker i gang på lørdag, uttaler Simon Mignolet til Liverpoolfc.com.

- De har noen spillere som kan score og skape noe. Alle snakker om spillere som Lallana, Rodriquez og Rickie Lambert. Men det handler mer om å konsentrere oss om oss selv. Vi må være på vårt beste og egentlig ikke tenke på motstanderen og deres trusler. Vi må sørge for at vi er på nivået vi ønsker å være og starte kampen på en positiv måte