- Konoplyanka flyr til Liverpool

Rykter fra Ukraina om at Yevhen Konoplyanka vil sette seg på flyet til Merseyside om to timer. Vil uansett ikke spille søndag, om han blir klar i dag.

Det kommer stadig nye rapporter fra Ukraina. Det siste er at Liverpool og Dnipro er enig om en overgangsum på £16 millioner for spilleren. Liverpool skal være villig til å tilby han en 4,5 årskontrakt verdt £60,000 i uka.

 

FNN Ukraine, en kilde vi kjenner lite til men som blir fulgt av både James Pearce i Liverpool Echo og David Anderson i the Mirror, skal ha det til at Konoplyanka vil sette seg på flyet mot Merseyside om to timer for å få fullført en overgang.

 

Det som er klart er at han ikke kan bli involvert mot West Bromwich på søndag. Alle spillere som skal være involvert i helgens runde må være registrert hos Premier League innen kl. 13.00 norsk tid i dag.

Flyturen mellom de to byene skal være på 3,5 timer.

Du kan også få oppdateringer om klubben gjør noe på overgangsvinduet på SMS. Send tekstmeldingen LFC UPDATE START til 2077. Pris: kr 3,- pr tekstmelding. Du kan når som helst stoppe tjenesten ved å sende LFC UPDATE STOPP til 2077.