- Liverpool trenger ny keeper

Tony Barrett sier til liverpool.no at han mener klubben har et keeperproblem. The Times-journalisten tror ellers at Balotelli blir, Rodgers er ikke redd for å vrake Lovren, og oppklaring av situasjonen til Glen Johnson.

Simon Mignolet har fått mye pepper denne sesongen. En av dem som har kritisert belgieren på sosiale medier er The Times-journalist Tony Barrett.

 

Vil Liverpool kjøpe ny keeper i januar - og trenger de en?

 

- Ja, de trenger en, og det haster. Simon Mignolet har gjort lite for å overbevise noen om at han bør være Liverpools langsiktige nummer en. For meg er han fortsatt den merkeligste signeringen de siste sesongene, og merkeligere enn Balotelli. Rodgers er sitert på at å ha en målvakt som er god med beina er grunnleggende for hans filosofi, og likevel signerte Liverpool en som er veldig svak på dette. Det gir ikke mening, sier Barrett til liverpool.no.

 

Hva tror du vil skje med Mario Balotelli i januar?

 

- Jeg tror ikke Balotelli forlater klubben i januar. Snakket om interessen fra italienske klubber er overdrevet, og verken Napoli eller Inter vurderer en overgang. Enda viktigere - selv om han er skuffet over hvordan Balotelli har spilt så langt, ønsker Brendan Rodgers å se hvordan han gjør det i samarbeid med Daniel Sturridge. 

 

- Balotelli har sagt hele tiden at han ikke liker å spille alene på topp, så at Sturridge er tilbake fra skade gir ham en mulighet til å jobbe i et partnerskap. Han må gripe sjansen, for om ikke vil han bli solgt neste sommer.

 

Ser du på Dejan Lovren som den største skuffelsen fra sommervinduet, og tror du Brendan Rodgers vil se på det som et personlig nederlag dersom han må sette ham ut av laget?

 

- Han har helt klart vært den største skuffelsen spillemessig, fordi erfaringen hans fra Premier League skulle bety at han skulle slå til med en gang, og det har bare ikke skjedd. Jeg tror ikke det har hjulpet ham å spille i et forsvar som mangler stabilitet - men det var en av kvalitetene det var ment at han skulle tilføre.

 

- For £20 millioner har Rodgers investert mye i Lovren, og det er bare opp til spilleren å levere nå. Jeg er ikke i tvil om at Rodgers vil droppe ham dersom formen ikke kommer seg, og det er hans jobb. Jeg tror ikke han vil se på det som noe personlig nederlag om han må gjøre det, men det vil være et personlig tilbakeslag.

 

Glen Johnson sin kontrakt går ut til sommeren, og spilleren linkes til blant annet Italia. Tror du han vil få en ny kontrakt?

 

- Ikke slik ting står. Johnson mener at han bør holde seg på gjeldende vilkår, mens klubben mener at han bør vesentlig ned i lønn. Dersom Johnson spilte bra ville han ha styrket sin sak betydelig, men han spiller nå så dårlig som han har gjort så langt siden han kom til Liverpool for fem år siden. Med hans nåværende form er det vanskelig å se for seg at han blir beholdt, avslutter Barrett.

 

Les første del av intervjuet med The Times-journalisten her.