- Må vite bedre

I forkant av Swanseas tur til Anfield bekymrer manageren seg over at Jonjo Shelvey pådrar seg så mange «tåpelige» kort, og han mener det gule på fredag skyldtes latskap.

Denne sesongen har den tidligere Liverpool-spilleren fått totalt åtte gule kort. Sist han var på Merseyside, i bortekampen mot Everton, fikk han rødt kort på grunn av to gule. I forrige serierunde fikk han nok en advarsel.

– Jeg har snakket med Jonjo om det, og han er nødt til å bli smartere. Det gule kortet (mot Aston Villa på «Boxing Day», journ. anm.) kom fordi han var lat, og han må være bedre enn det, sier Garry Monk, som har sett seg lei av kortene.

– Vi har pratet om dette, og det er bare et visst antall ganger man kan si det. Han må lære, ellers får han ikke spille kamper. Han må gjøre jobben istedenfor å være lat. Da pådrar han seg ikke det gule kortet og risikerer et rødt. Det bør ikke være sånn at jeg må bekymre meg for det, fortsetter Swansea-sjefen.

– Det høres kanskje strengt ut, men han er ikke et barn lenger. Han har vært med på øverste nivå lenge nok til å vite dette.

Dersom Monk bestemmer seg for å ikke ta sjansen på Shelvey, er Tom Carroll aktuell for en startplass hos kveldens gjester, skriver Daily Express. Waliserne er i tillegg uten Jefferson Montero.