- Markovic kan bli klar i løpet av 48 timer

James Pearce har uttalt seg om Liverpools transferplaner. Han tror på snarlig overgang for Markovic, ytterligere en angriper inn, at man ikke vil øke bud på Lovren og at Moreno fortsatt er aktuell.

Dette er hva James Pearce i Liverpool Echo sa til radiokanalen Talksport da han ble spurt om transfersituasjonen til Liverpool pr i dag.

- Jeg tror Lazar Markovic kan bli klar i løpet av de neste 48 timene, for en overgangssum i størrelsesorden £20-25M. Han er en allsidig spiller som kan spille på begge flankene og bak en spiss, og det er noe Brendan Rodgers liker.

- Dejan Lovren har gjort det krystallklart at han ønsker å forlate Southampton, da han selv mener det var en muntlig overenskomst mellom han og klubben om at han kunne gå dersom noen la de £20M på bordet som Liverpool har gjort. Normalt når en spiller går ut slik vil det bli en overgang og det skal bli spennende å se hvordan Southampton nå håndterer dette. Jeg vil bli overrasket dersom Liverpool går høyere enn £20M. Rodgers ser på Lovren som den lederen som Liverpools bakre firer manglet forrige sesong.

- Jeg tror at Daniel Sturridge vil bli et førstevalg på topp neste sesong, og at det er noe han vil vokse ytterligere på. Jeg tror imidlertid at Liverpool kan komme til å kjøpe ytterligere en angriper til før transfervinduet stenger.

- Liverpool har de siste dagene ventet på hvordan det ville gå i deres forsøk på å inkludere Alexis Sanchez i avtalen med Luis Suarez. Han ble sett på som en ideell spiller å få inn, men en har nå erkjent at den kampen ble tapt.

- En mann som Xherdan Shaqiri ble nevnt tidligere, men det har blitt veldig still etter at VM startet og jeg er ikke overbevist om Liverpool fortsatt er interessert.

- En annen posisjon som Liverpool ønsker å styrke er venstreback, og man har fortsatt ikke gitt opp i kampen om å prøve å sikre seg Alberto Moreno fra Sevilla.