- Psykologisk spill vil ikke ha noen betydning

Etter Liverpools seier over Fulham startet Jose Mourinho et karakteristisk psykologisk spill der han utropte Liverpool som favoritter til ligatittelen. Brendan Rodgers mener at slike utspill ikke vil affisere hans spillere.

Liverpool er bare fire poeng bak lederlaget Chelsea når det gjenstår 12 kamper å spille i årets Premier League.

- Det begynner å bli litt dumt nå, gjør det ikke? Når jeg først kom til Liverpool, uttalte Jose at forutsetningene her var slik at det ville være et mirakel om vi skulle vinne ligaen. Jeg tror ikke forutsetningene har endret seg mye i løpet av de siste 18 månedene, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse i dag.

- På dette nivået så fokuserer du på eget lag. Jeg tror ikke noen manager som jobber på dette nivået har frykt for å mislykkes. Det er heller slike ting som driver deg videre.

- Jose er en vidunderlig manager, som har hatt stor suksess. Wenger har hatt suksess også, på en annen måte. Dette er den ligaen i verden der konkurransen er størst, så for å være i toppen må du ha noe spesielt ved deg.

- Jeg tror ikke psykologisk spill vil gjøre så mye fra eller til. Jeg kan bare snakke for meg selv, men det påvirker i alle fall ikke meg. Jeg fokuserer på mine spillere, og lar dem snakke for meg ute på banen. Det er en managers jobb å få presset bort fra spillerne.

- Spillerne konsentrerer seg om jobben sin. Psykologisk spill påvirker kanskje noen spillere, men majoriteten av dem er sterke mentalt, så dette preller av som vann på gåsa hos de aller fleste av dem.