- Steven setter standarden

Kenny Dalglish er imponert over hvordan Steven Gerrard har fremstått i sin nye dypere rolle på midtbanen.

- Steven har vært fantastisk for denne fotballklubben, og er et eksempel til etterfølgelse for alle, slår King Kenny fast til Liverpoolfc.com

- Han er en fantastisk representant for klubben, og han har vært utrolig suksessfull. Jeg er imponert over antall kamper han har spilt, og hvordan han har oppført seg.

- Han har virkelig modnet med årene. Det å bære kapteinsbindet for Liverpool FC kan være en ganske stor og vanskelig jobb, men han har gjort den jobben utrolig bra.

- Klubben har nå fått tilbake den følelsen man brukte å ha, noe som er fantastisk. Alle står sammen, og det er en veldig god egenskap som har blitt innprentet i spillerne. Brendan Rodgers har gjort en fantastisk jobb, ved å få til en lagånd der alle spiller for hverandre.

- Utenfor banen fremstår klubben også som veldig sunn. Alle beveger seg fremover og oppover, og forhåpentligvis fortsetter det slik.

- Det vil være skuffende om Liverpool ikke vinner ligatittelen, fordi man nå er så nær å vinne den. Men det vil uansett være en fantastisk prestasjon å kvalifisere seg for Champions League.

- Alle vil elske å se oss i Champions League igjen, og dersom guttene klarer det vil det være fantastisk. Alt bedre enn det vil være en skikkelig bonus.