- Suarez er blant de tre beste i verden

West Ham-manager Sam Allardyce mener at Luis Suarez er blant de tre beste spillerne i verden. Kevin Nolan spilleklar for The Hammers. George McCartney trolig ute med hamstringskade.

- For øyeblikket er Luis Suarez blant verdens to eller tre beste spillere. Hengivenheten han har vist Liverpool og hengivenheten Liverpool har vist ham, virker å ha gitt ham ekstra motivasjon til å fremstå som en enda bedre spiller denne sesongen, etter problemene han hadde, uttalte Sam Allardyce på sin pressekonferanse i dag.

- Samarbeidet med Sturridge har blomstret, etter at det så litt bekymringsfullt ut til å begynne med, da ingen av de ønsket å spille ute på kanten. Det virker også som resten av laget deres har vokst, både i kvalitet og selvtillit.

- Fra et England-perspektiv er det veldig oppmuntrende å se Jordan Henderson og Raheem Sterling slå ut i full blomst denne sesongen.

- Vi står overfor en stor jobb, det vet vi. Men etter resultatene og prestasjonene våre i det siste ser vi frem til kampen. Vi er i bedre form enn noen gang tidligere denne sesongen, så vi skal gi Liverpool kamp søndag ettermiddag, lover Hammers-manageren.

- For øyeblikket tror jeg dette Liverpool-laget spiller opp mot sitt aller beste. Av og til kan du spille veldig bra uten å oppnå resultatene som spillet fortjener, men for øyeblikket bidrar både deres resultater og spill til at de er topplaget i ligaen. De har utnyttet at andre lag har snublet, og har levert kvalitetsfotball og scoringer den siste tiden.

- Brendan Rodgers og hans lag har gjort det veldig bra. Når du har to kvalitetsspisser som Sturridge og Suarez, vet resten av laget at de vil score mål dersom de får de rette ballene å jobbe med. De har ikke bekymret seg over at de slipper inn et mål i ny og ne. De vet de kan score ett mer enn motstanderen, selv om motstanderen scorer mot dem.

Om skadesituasjonen i West Ham hadde Allardyce følgende å fortelle under pressekonferansen på Chadwell Heath i formiddag:

- Kevin Nolan er ok. George McCartney er den som er mest tvilsom. Han måtte ut med en hamstringskade mandag kveld, og det ser ut som han går glipp av kampen på søndag.

Søndagens kamp byr på gjensyn med Andy Carroll og Stewart Downing for Liverpool.

- Brendan Rodgers bestemte seg tidlig for at han ville kvitte seg med Carroll, og vi var de første som forsøkte å løse situasjonen. Selv om Andy var skuffet, hadde Brendan bestemt seg, og du må komme deg videre og legge slikt bak deg. Stewart Downing var også i Liverpool forrige sesong, og kom så til oss. Resten av laget, og de to guttene i særdeleshet, vil ønske å vise hvor gode de er på søndag. La oss håpe at de spiller veldig bra på søndag, for det behøver vi, avslutter Allardyce.

Joey O'Brien (skulder) og Marco Borriello (legg) må trolig også stå over søndagens kamp for West Ham.